Nyårsafton


Ett nytt år står runt knuten och väntar at få smyga fram. Snön gnistrar där ute och alla verkar vara hemma och förbereder sej. Det här året kommr att bli super bra, jag känner det. Sambon har äntligen ett jobb igen och barnen börjar på dagis igen den 10 jan. Och jag ........ Jag öppnar en butik i Karlstad centrum. Ser verkligen fram emot detta. Bolagverket har lovat mej papperna senast den 4 jan nu. Och kontraktet på lokalen ska skrivas på till veckan. Lånet är godkänt och inväntar ett konto. Som jag dock inte kan öppna utan organisaionsnummer.... Mn det kommer med i veckan . Allt händer den första veckan på det nya året, kan det bli bättre????.  Jag öppna förståss inte förrän i februari , måste ju hinna få hem allt och inreda m.m. Men detta ser jag fram emot jätte mycket.


Idag kommer kvällen att bli lugn och skön bara familjen och nyårsafton ......
Vi ska festa på dotterns favvo "rätt" Räkor , potatissallad,- vitlöksbaugetter och lite tillbehör. Mumma... till och med lilleman på 2,5 år gillar räkor!!!!




Mitt nyårslöfte har jag grubblat på....länge.......länge...faktiskt väldigt länge. Kan dock inte säga vad det är förrän i morgon. Då jag inte vill att sambon ska veta förrän vid midnatt. *fniss* Nu blir han säkert skitnyfiken om han läser detta tihi kan han gott bli......... Love you darling!!!!!


Sitter här under tiden jag bloggar och funderar på det nya året ,, hur kommer det  att se ut???? Det kan ma ju inte förutspå men kanske man kan hj
älpa till själv. Allt kan ju inte bara gå av sej själv..eller? Som man säger om åldern man är inte äldre än man gör sej...kan det inte vara så med livet också?? Det blir inte svårare än man gör det???? Ja hoppas det vi borde kunna påverka det en hel del.

En bra sida för oss tjejer som gillar att ha snygga unerkläder.
www.kat
sumi.se

Kanske romantisk i rosa!!??!! 


Helt underbara underkläder m.m.

++++++ rekommenderas

NU ska jag går
och börja fira aftonen med familjen men  återkommer ju snart igen.

GOTT NYTT ÅR på er läsare och hoppas att det nya året blir kanon.

pusselipuss puss

Så var juldagarna slut

Nu är julen över och vi ser fram emot nyår i stället. Jag har plockat och gejat lite här hemma och har ju barnen lediga från dagis till den 10 jan ....usch känner nu att det nog var för lång tid..hahahah nåja jag får se det positiva. Jag får lite tid med barnen innan dom börjar igen och innan jag kommer igång med nåt.
Barnen ja...hahahaha frågade dottern idag vad hon ville äta ...."hmmmm låt mej tänka" sa hon medans hon kliade fundersamt sej på hakan........ Hon börjar bli stor nu tjejen 5 år gud vad tiden går fort. Det slutade med att hon ville ha ett tunnbröd med smör i och råa prinskorvar till.

Annars inte så mycket idag.....saknar som vanligt socialt umgänge ....ANGELIKA  hjälp fika snart annars dör jag hahahaha love u babe....... du kan ju höra av dej i morgon eller på onsdag är ju hemma med barnen...

Visst är det konstigt !!!! Att när man väntar på något så kommer det aldrig känns det som . Jag väntar ett viktigt brev som jag blivit lovad nu i mellan dagarna, och ja jag vet det är första dagen av dom men ändå...... Jag går som på nålar och väntar och bara  vill ha detta brev....



Nåja nu sa jag gå och slappa lite framför tv med min julmust och så frår jag hoppas på brev i morgon i stället.

Hörs igen

puss och kram

Annandag Jul......

Nu är kaoset över och lugnet börjar lägga sej. Julafton var vi hos min ena syster och firade med dom. Ganska skönt med inte så många fölk...... Jag fick en ny Hushållsassistent av min älskade sambo. Han kände väl behovet efter mitt tjat då den gamla gick i sönder. Hahahaha 




Barnen fick massor och är överlyckliga. Felicia fick sitt dockhus och belizz, Oliver fick massor med bilar och en arbetsbänk med verktyg. Felicia sa varje gång hon öppnade en julklapp "precis vad jag önskade mej" hahaha dom är ju för underbara och Oliver var helnöjd efter att öppna en med 3 kuddar i han la sej direkt och ville mysa....... Dessa barn.  Sen blev det lite mys med glögg och godis.


Juldagen  firade vi systersonen som fyllde 11 år , stor kille nu. Tiden går så förbannat fort. Det blev fika med Dajmtårta mmmmmmm. Så gott !!!

Jag har ju glömt berättavad jag fick av min underbara vän i julklapp. En hand/kropps lotion med doft av champange och lite glans i. Underbar!!! Sen fick jag en liten tarotbok med kort.  Tack älskade Angelika för det.  Jag gav henne ett fint armband med mycket bling.
Skitfint funderar på att köpa ett själv.

Nu ska jag ta och fixa lite käk till familjen och sen blir det mer mys....... med film, julmust,- öl och godis i massor ...... Ha en underbar dag !

PUSS PUSS

Lilla Julafton

Idag är det lilla Julafton och det är vitt så långt ögat kan se... bara -18 grader just nu igår var det -25 söm högst BRRRRRRRRRRRRRR....... fy f-n inte undra på att man fryser och vill ha en kamin hahahaha
Ville inte riktigt gå upp idag men blev tvungen då Oliver var hungrig och min kaffetarm skrek...
Blir inte mer skriveri just nu ....återkommer igen as usuall
kiss kiss

Dan före lilla julafton .....

Idag har man flängt en snabbis på Maxi ute på Bergvik, sa-an vad fölk........  är alla ute i  sista minuten???
Vi skulle bara köpa en ny telefon för vår pajade och vi kan inte se vem som ringer eller vilket nummer vi slår..... skitjobbigt!!!!  Men vi hittade en hyfsad på Maxi i alla fall.

Idag blir det en liten slappis dag.......så gott som allt färdigt  ska i morgon en snab
bis till grums och fixa en grej. Sen ska Angelika och jag byta julklappar under dagen.
ANGELIKA gumman här kommer en liten för titt på din julkapp till dej från mej.



Igår tittade vi på den senaste Narnia "Caspian och skeppet gryningen". Den som kommer på bio den 25 dec. Rekommenderas verkligen......barnen älskade den.

http://www.sf.se/filmer/film/31001510/Narnia-Skeppetsv-tal





Kung Casper var ju inte heller ful precis....så en annan kunde ju defenitivt se på filmen med.

Nej nu blir det mys med familjen igen ...man gör iget annat nu när det är såna här dagar.....


MYS på er
PUSS








3 dagar kvar

Ja då var det inte långt kvar till JULAFTON.... Men klapparna är klara och grannen är klädd.




Pepparkakorna bakade för några dagar sedan. Barnen bakade egna se bilderna.......


Gissa vems som är vems??? Hahahahaha tror det syns tydligt!!!!!


Skinkan griljerade jag  idag så idag har vi ätit julbord här hemma bar familjen.MYS i massor!!!!!

Pust jä-lar vad man har mycket att syssla med så är innan jul och så har man sitt lilla projekt med. Som det ser ut nu så blir det av och då startar jag 1 februari. Ser fram emot att ha sysselsättning igen trött på att gå hemma. Berättar mer sen när jag känner att det är rätt tid. Tihi


Angelika vännen så tråkigt att ni är sjuka igen så här tät på jul men vi ses en sväng på torsdag och byter julklappar!!!!!! Så spänd på vad du tycker om din....tihihi

Ikväll ska vi mysa med gröt och saftsås..... och nån bra film!!! Får se vilken det blir. Ska i alla fall vara en som barnen med kan se.

Har lite saker jag ska bli av med som ligger på blocket.....

http://www.blocket.se/varmland/Inredning_klader_30775057.htm?ca=7&w=1

http://www.blocket.se/varmland/Cityvoyager_sitt_ligg_vagn_2010_31035588.htm?ca=7&w=207

Intresserad kan mejla mej så ringer jag upp.......

Ha en skön kväll.......






Julstress vad är det????

Nu var det ett ta sen jag skrev...man har ju så jäkla mycket att göra inför julen. Massor som ska inköps och massor to do......

Har varit på Lussefirande på dotterns dagis...... så fina och duktiga dom var. En lyckad Luciakväll.





Dottern min till vänster.......så söta!!!!



MINA ÄLSKLINGAR......ÄLSKAR ER!!!!!!


Sen var vi och firade för mormor och morfar en dag och då var mormor tvungen att testa kronan....värdens gulligaste Lucia mormor????




Annars har man bakat pepparkakor med barnen , fått upp granen,  pyntat lite. Köpt klappar och grejat. Precis som man ska innan jul....stressa. Pust stånk stön



Men nu är det mesta gjort  lite enstaka klappar kvar som vi fixar på måndag. Sen är det lämna klapparna till mormor och morfar innan dom åker till Skåne.

Jag har ju lite stress kvar i kroppen eftersom sambos julklapp inte dykt upp än. Men den kommer väl.....
Har i Alla fall fixat klappen till min väninna Angelica.... hoppas hon gillar den. Lite hennes  stil....tihi jag skriver inte vad det är Angelika  om du trodde det. Dumt skulle det vara ju hahahha
Hoppas du blir kry snart, synd på julbordet på Måndag =( såg fram emot vår lilla egentid och dejt.

I år ska vi fira med enbart min största lilla syster med familj. Kul!!!! Föräldrarna dra ju till Skåne till broren , minsta syrran ska ha svärföräldrar  på besök. Så då "bidde" det bara vi kvar. Vi åker dit och slaffar över helt enkelt.
Lovely

Nyår tänkte vi vara hemma men den som vill av släkt och bekanta är hjärtligt välkomna.......

Nu har jag äntligen fått lite nya besked så nu vågar jag tro att allt blir av trots allt. Skriver mer när jag vet till 100 % men positivt är det i alla fall.

Idag har vi haft riktigt mysigt med barnen, kollade Narnia (2an) och mös med gott till. Dom orkade hela filmen igenom. Trots 3 timmar på 5;an. Förra löragen såg vi 1;an och Felicia var helt köpt på den. Så nu är ju den nya ett måste.

Nej nu är lockan halv 1 på natta och jag ska ta och komma i säng.
Tills vi hörs igen

pusspusss

Frösen 10 dec 2010

KAAALLLTTT!!!! Brrrr idag har vi bara  - 14  grader. Vi har ju haft de värre ......som när det var -22,5.
Jag kan stå ut med kylan och snön för barnens skull...men jag är ingen vinter älskare.

Idag är barnen hemma eftersom Lilleman har hostat så och inte sovit ordentligt, då tyckte "hönsmamman" .
Så vi började dagen med en frukost och tända ljus. Fortsatte att öppna chokladkalendrarna och paket kalendern.
Och vi har till oc med hunnit se en film. "Harry Potter and the deathly Hallows" del 1. Vilken var skit dålig tyckte jag inte alls som förväntat.  Till och med filmen jag såg härom  dagen var bättre. "Legenden om ugglornas rike"
Hade nog förväntat mej lite mer tyckte den var seg och lite hoppig.  Barnen gillade den inte, dom andra Potter filmerna har dottern suttit som ett ljus och gillat. Nej OGILLA denna fillmen.


Hade tänkt baka pepparkakor med barnen idag, får se om dom vill i eftermiddag.
Nu vankas det köttbullar, potatis med brunsås och lingon/äpplemos.
Det var smaskigt!!!!

Har idag fått ett mejl som säger dom har mycket att göra på skatteverket....så kötid ina man får en handläggare är 2,5 veckor, sen sa ärendet handläggas.  Så lång tid!!! Fick besked tidigare att max 2 veckor så skulle allt vara klart. Hmmmm och på deras hemsida står det att dom har tagit in extra personal och jobbar även lördagar just nu. Det får ju en att undra rejält.

Inget bak idag då , kidzen ville hellre se en ny film........ så det blev "The Sorcerers  apprentice  "
Vilket dottern gilla mycket troleri i den och sonen däcka efter att inte vilat middag.... men det fic bara bli  30 minuter för han om han ska somna i kväll.

Idag är det ju Idolkväll och äntligen tid för JAY att visa att he rules..... Han kommer att vinna !!!!
Trots att barnen varit hemma och gubben med så har jag hunnit med en del intressanta bekantskaper som jag kommer att nyttja nästa år. =)

Nu är det bara 40 minuter kvar till idolfinalen och barnen busar vilt , sambon sitter vid sin data och jag bloggar......
Vi längtar allihop att få se Jay vinna.


Återkommer i helgen...
Ha en bra kväll
puss puss



VAR TVUNGEN ATT SMYGA IN OCH SKRIVA ; HAN VANN!!!! JAY VANN!!!!




8 dec 2010

Har inte haft tid att blogga på ett tag nu.... Haft en del med dottern springa på läkarbesök och logopeden. Hon är bara fem år men snarkar som en hel karl... trodde hon hade polyper men det är en körtel bak i näsan som troligen måste opereras bort. Läkaren skickar remiss till öron näs och hals så får vi se. Hon har ju stora problem med det, svårare att andas och låter jämt täppt trots att hon inte är det stackarn.
Idag har jag skickat de sista papperna från revisorn så nu är det bara och vänta. Max 2 veckor innan jag hör något. Håller tummarna att det är positivt nu med.....=)
Sen är allt äntligen över och klart. Ser fram emot det.

Idag har jag haft besök av Angelica  (
http://www.onlyangelika.blogg.se/)
en underbar människa !!!
Blir alltid så glad när man umgås med henne..... Vi planerade julbord på Ikea på fredag .....det blir vår nästa dejt det. haha

Nu är det hög tid att beställa älsklingens julklapp om den ska hinna komma innan jul..... puh blir svårt att gömma så ja har fixat på annat vis.


Tihi tänk han kan aldrig gissa vad det är och tyvärr kan jag inte skriva det här med risk för att han läser det...

Snart ska familjen mysa med "The Legend of guardians" Legenden om ugglornas rike






Jäklar vad det är gott med skumtomtar...... och FARLIGT!!!  Man slutar ju inte förrän påsen är slut eller i vårt fall lådan. =)


MUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAA.


Tänkte dricka lite glögg till filmen så det blir vad vi har hemma alltså  Clementin glögg.....
Får se om det blir så.

Har en barnvagn till salu om någon söker en....

http://www.blocket.se/varmland/Cityvoyager_sitt_ligg_vagn_2010_31035588.htm?ca=7&w=1


Kan bli billigare vid snabb affär.....=) butikspris runt 6-7000 kr.....



Min äldste son Emil fyller år idag HURRA HURRA för honom.



Jaja nu har jag inget mer att tillägga idag


kyss kyss







3 dec 2010

Farmors lillkille fyller år...... Önskar dej en underbar dag med din pappa, det är ni värda tillsammans!!!!
Idag har jag inte mycket till över för att sitta
här och skriva.
Men jag har gjort trolldeg me barnen som vi ska hänga i grannen. Fast vi måste ju måla figurerna först så det blir nästa veckas projekt.
Inget mer att tillägga idag....
kram och puss

2 dec 2010

Idag är det ingen höjdardag....... mår inte så bra fysiskt men psykiskt är jag fit for fajt =)
Jag klarar inte äta så bra försökte men magen vände sej ut och in så den smörgåsen fick man inte behålla..... Nog om det , kan inte vara kul för er läsare att läsa hur dåigt jag mår inte.

Idag har jag fått papperna jag väntat på.... nu är det bara att fylla i och vänta igen...
Ni kommer nog snart att kunna läsa lite mer om det när jag har fått slutsvaret =)
Och kursen börjar ju i morgon med. SPÄNNANDE!!


Jag har hittat värdens snyggaste vårskor ...........

Underbart snygga !!!! Finns på have2have.se  en underbar nätbutik.......
Darling som julklapp kanske?????


Nu jädrar ska ja äntligen sätta färg i över håret det i nacken ska forfarade vara mörkt ......
Tror att det blir bra blont blev det i alla fall får se i morgon när det lagt sej lite.
Hoppas jag nu vågar åka till stan i morgon tihi ska ju på kurs kl; 13.00. =)

I morgon är det barnbarnets födelsedag  , gud vad man känner sej gammal när man tänker att man är farmor. Men jag älskar det!!! Barn är ju det bästa som finns. 
Det blev inte mycket skrivet idag  får skriva mer i morgon.

puss oah kram alla




1 Dec och sambons födelsedag.......

Ett stort GRATTIS till dej darling love you <3



Idag hoppade jag upp klockan 6
för att väcka resten av  familjen och skicka iväg dom till jobb och dagis. Ordnade en Tårta av min mamma som jobbar på karlstads bästa Bageri Hanna Larssons *blink*så han kunde bjuda jobbekompisarna på tårta idag. 





Hoppas den smakar!!!!

PRESENTEN

Han fick en tröja av märket  Xzavier  köpt från
www.chiefxtreme.se



Skitfin både i kvalitet och utseende. REKOMMENDERAS!!!!


Idag är det tvätt som gäller, bläääääääääää men somebody has to do it så varför inte jag?
Där i mellan ska ja hinna
gå med snabeldamen och diska upp lite.

Funderar på om jag ska lägga blonda slingor eller om jag ska ta hela överhåret blonderat.
Ohhhhhhhhhh så svårt det ska vara med att bestämma sej. Får nog bli blonderat hela överhåret.
Har ju haft det innan så.......


Igår när utebelysningen var tänd och ljusstakarna i fönstret , var det så vackert at sambon bara måste ta ett kort. Så här blev det.



Fint va?????

Våra underbara barn njöt av att öppna deras 2 var chokladkalendrar i morse...... Men dom vet inte att mormor  har lämnat en kalender med paketer i...... att börja öppna efter dagis idag.
Så surprice mammas gullungar.....

Min älskade dotter......

Felicia 5 år Oliver 2,5 år

Självklart har jag nätsshoppat lite idag åtminstonde fått lite ideer til julklappar.

För minstingen vår prins ...........


bil från Rorry serien

helikoptern i Rorry serien

För dottern och prinsessan i huset


Bindeez en kreativstation från BR


Hello Kitty till en Kitty freak


Sambon är det svårare med för han läser min blogg.......
Han får något han aldrig skulle tro han skulle få....... Darling  u wish u hope u get  tihi

Ha en trevlig dag
love and kisses


RSS 2.0